De praktijk
Valerius Tandartspraktijk staat voor het leveren van kwalitatief hoogstaande tandheelkundige zorg, rust en aandacht voor iedere patiënt. Ontwikkelingen in de tandheelkunde worden nauwkeurig gevolgd en vertaald in innovatieve en duurzame behandelwijzen. Ook voor uw halfjaarlijkse controle wordt uitgebreid de tijd genomen. Samen maken wij een behandelplan voor een gezond en sterk gebit.
Naast de algemene tandheelkunde die door de praktijk wordt aangeboden, voert Valerius Tandartspraktijk ook specialistische behandelingen uit:
– (uitgebreide) restauratieve tandheelkunde
– endodontie
– orthodontie
– esthetische tandheelkunde
– preventieve zorg (mondhygiene)
Felix Kho - tandarts/praktijkeigenaar
Aan hoge kwaliteit tandheelkunde voor iedere patiënt hecht tandarts Felix Kho veel waarde. Met ruime ervaring bij gerenommeerde tandartspraktijken in de Randstad en brede specialisatie doet hij er alles aan om uw gebit sterk en gezond te houden.
Felix Kho is geboren en getogen in Rotterdam. In 2006 studeerde hij af als tandarts. Felix Kho is lid van de Associatie Nederlandse Tandartsen en bestuurslid van de DAED (Dutch Academy of Esthetic Dentistry).
Het team
Het team is ambitieus en wordt gestimuleerd zich te blijven ontwikkelen om hoogwaardige kwaliteit te blijven leveren. Wij nemen regelmatig deel aan bijscholing en cursussen om de kwaliteit in de praktijk te waarborgen en te verbeteren.
Ons team bestaat uit vaste behandelaars. Samen streven wij ernaar u de beste tandheelkundige zorg aan te bieden. Daarnaast zijn alle tandartsen BIG geregistreerd.
Met maximale inzet van het team en gedreven door de passie voor het tandheelkundige vak, worden samen met de patiënt de juiste keuzes gemaakt voor een gezond en sterk gebit.