Vacature tandartsassistent(e), 2-5 dagen in de week

Hecht jij veel waarde aan hoge kwaliteit tandheelkunde? Valerius Tandartspraktijk in Rotterdam streeft er naar om kwalitatief hoogstaande tandheelkundige zorg, rust en aandacht aan iedere patiënt te leveren. Valerius Tandartspraktijk zoekt een assistent(e) die deze ambitie deelt.

 

Wij zoeken:
Valerius Tandartspraktijk zoekt een assistent(e) die zich interesseert voor innovatieve en duurzame behandelwijzen en zich daarin wil (door)ontwikkelen.
Wij zoeken een proactieve en leergierige assistent. Omdat het een klein team betreft zijn collegialiteit en een hands-on mentaliteit belangrijke eigenschappen die jij van nature bezit.

 

Wie ben jij?
Ben jij gediplomeerd als tandartsassistent en krijg je energie van een innovatieve en inspirerende werkomgeving? Dan werken wij graag met jou!
Deel jij onze ambitie tot hoogwaarde zorgverlening dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren op deze functie.

 

Geinteresseerd?

Stuur dan je CV met foto en een korte motivatiebrief waarom je kiest voor deze functie en onze tandartsenpraktijk en wat jouw unieke kwaliteiten zijn als assistent(e). Daarnaast horen wij graag hoeveel uur en op welke dagen je beschikbaar bent.

Reacties s.v.p. sturen naar marian@valeriustandarts.nl